Sidor

23 september 2007

Riktig vuxenjul

I år ska vi fira jul i vår nya lägenhet. Jag, mina föräldrar, mannen, hans mamma, syskon, respektive och ungar.
Vi ska ha julgran, skinka, Janssons frestelse.. och jag är helt exited! Sitter och ebayar julgranskulor redan nu och planerar dukning. Första julen någonsin hemma hos mig själv med min egna stora familj (uppväxen i världens minsta familj med otraditionella jular), det här har jag längtat efter i 29 år!

4 kommentarer:

Mrs S sa...

Åh så mysigt det låter. Jag gissar att jag åker på att jobba i jul för jag slapp ifrån det förra julen men det går ju att julmysa lite ändå. Kvällen den 23/12 brukar iaf vara den bästa på hela julen. Då när allt är färdigstädat och pyntat provsmakar jag och addex julmaten, dricker oss fulla på glögg och slappar på soffan.

Anonym sa...

Jag längtar också efter julen. Det är ju det bästa på hela året :) Det är så mysigt när man får börja skapa sina egna jultraditioner.

Anonym sa...

Jag ser framemot detsamma. :-) Har själv en väääldigt stor familj (5 syskon med respektive + 16 syskonbarn) - så stor att vi aldrig kunnat fira alla på samma ställe, så julen har alltid sett olika ut från år till år. Min (numera) man och hans familj firar likadant varje år.

I år är vi de enda i hans familj som har hus, så vi kommer fira där med hans familj (4 syskon + respektive) och mina föräldrar. Ska bli hur kul som helst! Flyttade in där i maj, så det känns speciellt att för första gången fira i sitt eget hus och bjuda in folk. :-D

Anonym sa...

Åh, vad roligt att få ta hand om julen!