Sidor

13 september 2007

Men jag var jävligt snygg

Har trippat runt på tio centimeters klack i 13 timmar nu. De senaste 6 timmarna på IDG:s årliga partaj och nu brinner fötterna. I´m not kidding! De BRINNER!
Hur ska de någonsin vänja sig? Jag vill inte bli en grå kärring med platta Ecco-pjuck, men jag ser nästan ingen annan utväg. Hjälp mig!

3 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Jag är tant för länge sen.. Mina fötter sa upp sig. Numera har jag bara foträtta skor. Svindyra, men å andra sidan behöver jag ju bara ett par i halvåret... Jag suktar i skyltfönstren, men å andra sidan kan jag ju faktiskt gå. Det är inte fy skam det heller när man betänker alternativet.

Anonym sa...

Som en sann stilettgalning med ca 40 par höga klackar och inte många platta, gäller även vinterstövlar... vääääldigt praktiskt, kan iof ha klacken som brodd när det är hårt packad snö. Använder silikoninlägg i mina skor, finns schollpartyfeet som går att flytta mellan olika skor, eller de som finns på tex Jerns som man sätter i ett par skor med ett slags klister. De är mycet billigare men då behöver man ju fler istället. Har fasta kuddar i mina vinterstövlar, funkra kanonbra! Börjar tom få tillbaka känseln i mina fötter...

Anonym sa...

de där party feat från scholl eller vad det heter funkar på RIKTIGT =) de är rätt billiga oxå... finns att köpa överallt typ apoteket, hm, åhlens.. lycka till =)