Sidor

22 augusti 2007

WTF

Folk är ju helt galna! Lägenheten har gått upp över en miljon över utgångsbudet, och i morgon fortsätter budgivningen.
Det verkar som att vi får fortsätta trängas i vår lilla tvåa ett tag till. Skit.

6 kommentarer:

Skolfröken sa...

Hmmm, var det lockpris måntro?

Anonym sa...

Såklart det var. Det är det ju alltid! Jag blir så arg att jag fan svimmar varje gång.

En kompis till mig budade på en lägenhet på söder. Hon ringde innan visningen ens varit och sa att de ville köpa lägenheten för över en miljon mer än utgångsbudet direkt. Mäklaren avböjde och sa att "säljaren nog tänkt sig lite mer än så.."

Är inte det ett solklart fall av lockpris???
Men mäklarförbundet skiter i det.

Anonym sa...

Folk är verkligen inte kloka i huvudet! Speciellt i hufvudstaden. Alltså - även om det är en investering och man får tillbaka pengarna när man säljer själv sen, så måste man ju ändå punga ut med pengarna först!! Inte så många som har några miljoner över på kontot, inte som jag känner iaf. Skit är vad det är!

Anonym sa...

Varför väljer man att bo i Sthlm när det är såhär? Vi tittar just nu på ett större hus i området där vi bor, eftersom jag är gravid. Finns massor stora schyssta villor för ca 500 000. Nej, jag bor inte i Norrland, utan i södra Sverige.

Anonym sa...

Nina > I know, det är helt sjukt!

Aldrig 08 > Ja, varför gör man det? För att man vill bo nära sina nära och kära och bo i en stad med mkt roliga och välbetalda jobb.

Johanna sa...

Blir så lessen när jag läser att det är så det går till. Som blivande fastighetsmäklare(ett år kvar) är väl det enda jag kan göra att bli en mycket bättre mäklare och föregå med gott exempel. Känns jobbigt att den allmänna synen på fastighetsmäklare är sån.. För sån vill jag ALDRIG bli!!