Sidor

14 augusti 2007

Tips om Kina-djungeln

- En bra grej med 1koo är att du kan chatta med dem och på så sätt kunna ställa massa frågor eller framför ev. ändringsönskemål.

- En sjukt rolig sak är deras klänningsbilder som inte visar mycket mer än photoshoppade bilder på brudar de bytt huvuden på. Mkt odd!

- Tänk på att kolla vad portot ligger på i fall du beställer en klänning! Ibland kostar klänningen bara några hundra, fast portot kan ligga på tusenlappar.

- Från de flesta av butikerna kan du beställa tygprover för några tior innan du lägger en beställning. Gör det om du är osäker på kvaliteten eller nyansen.

- I fall det blir fel - klaga och försök få pengarna tillbaka.

- Var beredd på att klänningen kan vara ett missfoster! Det är inte alla som blir så nöjda som jag var. Det är såklart en chansning när man betalar en fjärdedel av priset.

- I fall du beställer från någon butik på Ebay så kolla in köparnas recensioner av säljaren. Där ser du direkt vad som funkar och inte funkar.





4 kommentarer:

Mrs S sa...

Det verkar som om de som har blivit nöjdast är de som har beställt klänningar från standardsortimentet. Vi som pysslade ihop våra egna bilder på drömklänningar tenderar att bli mer missnöjda. Min t ex var ju både för liten och svinful när den kom men det gick att få ordning på den också. Tur att den inte var sagolikt vacker och för liten iaf, det hade varit smärtsamt.

Elenoree sa...

Då måste berätta lite om ditt bröllop! Antar att det var lyckaT+

Kram Elle

Anonym sa...

TACK för uttömmande information! Jag är evigt tacksam... Ska plöja igenom alla forum du/ni tipsat om, och inte att förglömma - hemsidorna!! It´s going to be a looong night :)

S från Finland

Natalie sa...

Vi beställer klänningen åt er, om ni inte är nöjda är det inget köptvång. Snabbt, säkert och billigt hos oss..
Kolla in http://brudmix.blogg.se