Sidor

26 augusti 2007

Skärpning Zandra

Måste få tummen ur den här veckan och beställa foton till tackkorten! Och papper. Och bestämma hur de ska se ut... suck.

Det är liksom inget mysterium varför de flesta brukar ha väldigt ambitiösa inbjudningskort till sina bröllop, men sena och ihopslafsade tackkort.

6 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Hehe.. Nej, inget mysterium alls. Sitter faktiskt och lägger sista handen vid våra idag, så du har ju minst 2 veckor till på dig. ;-) Ska göra tre kuvert och gocca avsändaradress, sen är det klart. Inte alldeles omöjligt att vi blir klara idag även om orken börjar tryta.

Anonym sa...

Vi ska gifta oss nästa sommar men har redan bestämt att vi nog kommer vara så busiga att vi helt enkelt bränner lite bilder från bröllopet och sedan använder cd'n som tackkort. Smidigt och enkelt :D

Mrs S sa...

I hear you sister! Stämmer in i sucken.
Kirsto, kirrar du mina med nu när dina är klara?

Anonym sa...

skönt att det inte bara är jag, har gjort hälften igår och sen tog limmet slut!!

Anonym sa...

Ik1> Smart där! Men jag älskar ju känslan av papper.. hmm.

MrsS, Kerstin, Förhoppningsis> Ett jäkla gissel är vad det är. Måste i varje fall få tummen ur och beställa själva fotografierna nu till helgen så man har ngt at utgå ifrån.

Kerstin Kallin sa...

mrs S: Nämen? Jag trodde att dina var nästan klara! Du har ju papper och allt... Fast sen ska det ju göras också. Har näääästan gjort mina klara. Ska göra en avs-etikett på baksidan med goccon, och det krånglar lite med originalet så det är inte gjort än. Men sen hjälper jag såklart gärna dig om jag kan! :-D