Sidor

06 juli 2007

Dagens inspirationskällorI dag har jag lagt en bra stund på både dessa kreativa tösers hemsidor. Mycket fint pyssel för ögat som gör mig varm och glad.

Klicka på bilderna för att komma till deras sidor.

7 kommentarer:

Hannele sa...

Trodde att alla ville gifta sej 07-07-07

Lily sa...

Tackar så ödmjukast! :-) Jättekul att du blir inspirerad.
Jag har kikat runt här och WOW - vilken kick! Du skriver så intressant så jag knappt kan slita mig! Skrattade gott åt notisen i Metro. :-) Mamma är florist så jag mailade det till henne. Mest så hon vet vad hon ska säga till kunderna. ;-)

Lycka till med bröllopet - gud, så underbart det kommer att bli! Genomtänkt in i minsta detalj - jättesnyggt!

Kramar från Marie

theValkyria/Gunilla sa...

Hittade hit tack vare Marie (marie.robe.nu). Jättehärlig sida du har. Tror du kommer få ett jättehärligt bröllop. Du lägger väl upp bilder på allt sedan? Dekorationer, tårta, frisyr, dig och maken etc.?

qylva sa...

Hejsan!
Jag har nu varit inne så mycket på din blogg att jag tycker att det var dags att ge en kommentar! Din blogg har gett mej så otroligt mycket inspiartion inför mitt eget bröllop att jag måste ge dej ett stort tack! Har haft mycket mer nytta av din blogg än allla andra bröllopssidor jag varit på :)
Mvh Ylva

I nöd och lust sa...

Vad snälla ni är. Många tack!
Klart det kommer upp bilder sen.

Ivana sa...

Åh nu är det bara 18 dagar kvar för oss! Jag fattar inte hur jag ska somna på fredagskvällen :)

ericis sa...

Hej,

Vet inte hur jag kom in på din blogg, men det gjorde jag i alla fall. Jag ska inte gifta mig men tycker ändå att din blogg är oerhört underhållande! =) tack för det!