Sidor

14 maj 2007

Blödig




Jag vet att det här är ROLIGT, men ändå fylls ögonen av tårar och en klump växer i halsen. Åhh vad jag är gråtig över sånt här redan nu, vill inte ens tänka på hur det kommer vara när det väl smäller för oss.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh :) Jag är ju blödig redan nu och i har knappt börjat planera :D Jag gråter alltid till den låt vi valt som ska sjungas i kyrkan och även till detta! Jag längtar så, men jag är rädd för att jag kommer storlipa hela kvällen faktiskt haha :D Av glädje såklart ;)

Kerstin Kallin sa...

Hehe... Innan min pappa skulle ställa upp och träna in en dans med mig! :-D Jag skulle undra om det inte hade brunnit... Han är inte killen som vill stå i centrum direkt (plus att jag aldrig har sett honom dansa nåt annat än små grodorna). Fast han är bra ändå. :-D

Anonym sa...

Jag ska minsann ringa till min pappsi imorgon och be honom öva in nåt sånt här fräsigt med mig :-) Tror vi hade rockat röven av både högern och vänstern! Haha!

Härligt, härligt

Anonym sa...

Ja tokhärligt! När man ser min pappa dansa tror man att han fötts med två vänsterfötter så för oss blir det nog inget sånt här avancerat. :)