Sidor

08 april 2007

Självinbjudna gäster

I takt med att folk osa.r till bröllopet nu så dyker det även upp såna där tråkigheter som vi verkligen hade hoppats på att slippa. Jag har läst i massor av trådar på Bröllopstorget hur brudpar varit ledsna för att gästerna på olika sätt beter sig underligt när de fått inbjudan. Nu har turen alltså kommit till oss.
Hur svårt kan det vara att förstå att inbjudan gäller den person som den adresserats till? Den gäller inte barn om det utryckligen står "inga barn" och den gäller inte temporary boyfriend of the month. Suck.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Fortsätt kämpa! Och om det krävs att ni måste säga till på skarpen så är det väl så! Jag hejar på er och har följt din blogg i ett år nu ungefär :D

Anonym sa...

Tack Sayurii! Jo..vi måste väl ryta ifrån tydligare. suck.

Anonym sa...

Har oxå fått såna saker.. Kan jag ta med mig egen bordsdam... vill då påpeka att killen i fråga är singel och inte har någon tjej utan ska ta med sig en helt främmande tjej dit..

Skolfröken sa...

OJ, och vi som postade våra idag. Då vet jag vad vi har att vänta då...

Anonym sa...

Sofia: haha min svåger har sagt till svärmor att han vill ta med en tjej på vårat bröllop i höst, men de är inte ihop???

/Linda

hanna sa...

Åh, folk är så dumma!!!! Förstår att ni är lack.

Lämpa över till toastaren som ska ta emot anmälningar. De kan säga till på skarpen tycker jag.

Anonym sa...

Det är ju erat bröllop och ni har bjudit de ni vill skall vara med på ert bröllop! Så enkelt är det - varför börja tjata om att ta med tillfälliga bekantskaper då?!

Anonym sa...

GRRR! Jag blir så arg när jag hör om det här! Fick höra på ett bröllop vi var på i höstas, att en kusins MAMMA hade frågat om inte hennes kille också var bjuden. Brudgummen ifråga kunde inte säga nej rätt ut, så det slutade med att de fick bjuda in alla andras respektive också - typ 20 personer till. Det hade jag ALDRIG gått med på.

Kotym är ju att det är personerna som står skrivna på kuvertet som är bjudna - hur svårt ska det vara för folk att fatta?!

Stå på dig!