Sidor

18 april 2007

April-tävling - Vinn bubblor eller ris!



Väl ute på kyrktrappan är det dax för era gäster att börja kasta lyckönskningar i form av ris, rosenblad, konfetti eller såpbubblor över er! En gammal tradition som tydligen ska ge brudparet rikedomar och massa kids i sitt nya äktenskap.

Med ett gäng presenter från Calligraphen så är det dax för en tävling igen. En där ni kan vinna bra prylar som passar just till kyrktrappsfirandet.

Jag skulle vilja få in era bästa tips på bra gästpresenter. Spåna loss totalt och tipsa om snygga, bra-att-haiga, tema-anpassade eller goda favors. Maila tipsen till bloggadressen@hotmail.com.
Vinnaren utses och presenteras här den sista april. En lista över alla bra tips kommer såklart upp också. Lycka till!

Vinst: En påse hjärtformat ris eller två valfria paket med bröllopsbubblor. Såpbubblorna ligger i 24pack och finns i har vi i tre utföranden; släta, med hjärtan och med brudpar. Vinnaren väljer själv vad han/hon vill ha.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ska själv på bröllop på Pingstafton och funderar nu över present. Jag kan tänka mig att ge bort(vill själv också ha detta!) vackra bäddset i lyxig bomullssatin och sedan slå in presenten personligt och vackert. Men bäddset i bomullssatin är ju jättedyrt, hur mycket ska man egentligen ge för?