Jag och ett par kompisar var på kondiset som ska fixa våra bakelser igår och testade lite olika smaker. Passionsfrukt gick bort direkt, men både choklad och hallon var riktigt goda.. mmm. Nu ska det bara bestämmas färg, form och dekoration.
9 kommentarer:
Anonym
sa...
Hej! Jag är nyfiken på hur mycket ni kommer att betala per bakelse.
Det var tre olika moussefyllningar som vi testade. Passionsfrukt, hallon och choklad. Hallon var fräshast och somrigast.. men choklad var absolut godast! Bakelserna på bilden är bara gjorda för provsmakningen och för att vi skulle kunna se vilken nyans bagaren menade när han sa rosa marsepan. Formen kommer vara lite annorlunda senare, och så ska de dekoreras med lite chokladblommor osv. Vi kommer att betala runt 30 kr per bakelse, och ställa alla på ett stort tårtfat i våningar med en lite större tårta högst upp.. så att vi ändå har ngt att skära i för the kodak moment. :D
Orkar du kan du göra blommor av vit modelleringschoklad på samma sätt som man använder flower paste i min veiner (om du minns hur den ser ut, lite som en körsbärsblomma). :-)
9 kommentarer:
Hej! Jag är nyfiken på hur mycket ni kommer att betala per bakelse.
Sofie
Var de moussefyllningar du testade?
jag är också väldigt nyfiken på det här med bakelser. är det marsipan runt? och vad är priset?
Jag vill också veta. Vi skulle själva vilja ha moussebakelser. Har du någon prisuppgift?
Vad söta de på bilden var!
Åh vad underbart! Vi kanske också borde provsmaka saker? Hm... har faktiskt bara tänkt beställa men nu inser jag hur galet det kan bli :)
Det var tre olika moussefyllningar som vi testade. Passionsfrukt, hallon och choklad. Hallon var fräshast och somrigast.. men choklad var absolut godast!
Bakelserna på bilden är bara gjorda för provsmakningen och för att vi skulle kunna se vilken nyans bagaren menade när han sa rosa marsepan. Formen kommer vara lite annorlunda senare, och så ska de dekoreras med lite chokladblommor osv.
Vi kommer att betala runt 30 kr per bakelse, och ställa alla på ett stort tårtfat i våningar med en lite större tårta högst upp.. så att vi ändå har ngt att skära i för the kodak moment. :D
Det lät hur vackert som helst med chokladblommor!
Orkar du kan du göra blommor av vit modelleringschoklad på samma sätt som man använder flower paste i min veiner (om du minns hur den ser ut, lite som en körsbärsblomma). :-)
Skicka en kommentar