Sidor

13 mars 2007

I go bananas

Det hela började med att mina tygprover från Ikoo kom, och såg ut som skit. Jag letade mig därför in på E-bay, där jag inte hängt speciellt mycket tidigare.. men holy crap! Här kan jag ju flytta in för gott! Det finns ju allt verkligen.. Så förutom minst en klänning tänkte jag nu även beställa:
- En bikini med texten "Just Married"
- Ett gäng snygga underkläder till vår honeymoon
- Manchettknappar
- och hårsmycke.

5 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Heeeehehehe! Jag trivs inte på Ebay, hittar noll och inget och det jag hittar är dyrt eller skeppas bara inom USA typ. Men jag har ju fattat att det är en tröskel jag måste över bara innan man kommer till Eldorado. :-D

Anonym sa...

Jag ääälskar Ebay! Så jag vet precis hur du känner! :)

Anonym sa...

En bikini med texten just married vill jag också ha till vår bröllopsresa :) Klart man vill ha en massa fina saker till bröllopet och bröllopsresan :D Bridezilla borde jag också kalla mig själv ibland ;) Det är så lätt och kul att haka upp sig på alla detaljer. fast å andra sidan gifter man ju sig bara en gång ;)

Anonym sa...

Vilken rolig idé med en "just married" bikini =)

Klockrent på bröllopsresan!

Anonym sa...

Jaha. Det ante mig att tygerna skulle se ut som crap. Tur att jag påbörjat en plan B redan. Bara att ge mig ut och leta tyg i den riktiga världen...Var tänker du beställa klänning om inte Ikoo (vilket jag gissar är uteslutet nu...)?