Sidor

01 mars 2007

Cosmopolitan brud - ny brudtidning

Den 1:a mars har en ny bröllopstidning premiär. Cosmopolitan Brud. Så här beskriver de tidningen i sitt pressmeddelande:

"Cosmopolitan Brud är drömmen för varje Cosmotjej med bröllopsplaner - oavsett om du står i begrepp att gifta dig i vår eller om ett par år. Magasinet ger dig allt den moderna bruden vill ha - heta designerklänningar, snyggaste makeupen, håret och allt annat du behöver för att vara ditt hetaste jag även på bröllopsdagen.

Utöver en massiv trendspecial bjuder vi också på en guide till hur du shoppar den perfekta klänningen för dig, hur du planerar ett bröllop som passar din plånbok och hur du får din hud att visa sig från sin bästa sida när det verkligen gäller det kan vara på din bröllopsdag - eller på sommarens största fest.

I sann Cosmopolitan-anda hittar du massor av kändisinspiration i Cosmopolitan Brud - vi följer bland annat med "Desperate Houswives"-stjärnan Marcia Cross när hon provar klänningar och "Lost"-baben Emilie de Ravin visar romantiskt brudhår."

2 kommentarer:

Jen sa...

Allt om Bröllopsresor är en specialtidning från Allt om Bröllop... som jag suttit och hängt över i flera timmar... vi ska gifta oss utomlands så den är perfekt!!!
Rekommenderas!

Kerstin sa...

Jag köpte tidningen för att ha nåt att läsa när jag lunchade ensam på café. Den var trevlig, men inget för mig som har läst massor med bröllopstidningar. Däremot passar den bättre för en "nybörjare" i planeringen då det var många råd om hur man börjar.