Sidor

07 november 2006

Gnuggisar och over-heads




























Foto: I nöd och lust
Jag älskar att jobba med overheadpapper. Tycker att det är perfekt för allt från att skära ut schabloner till att skapa dekorationer som släpper igenom bakgrundsfärg och mönster. Effekten blir jättesnygg, oavsett om man väljer att printa ut svartvita eller färgade dekorationer. Gnuggisbokstäver är en annan favorit-pyssel-grej. De finns i de flesta scrap- och hobbybutiker och är ovärderliga för handsstilsdöda som mig. Ovan är ett litet färgtemaexperiment från helgen.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Å va fina!! Det var ett smart tips!

Anonym sa...

Bra idé med overheadpapper! Riktigt snyggt! ;-) Vad är det för något i "asken"? Vad ska du ha den till? Lycka till med alla andra pyssel!

Anonym sa...

Det är lakritspastiller i asken. Jag testade mest hur det skulle se ut med svartgröna trycksaker på dukningen, fast kommer själv att ha allt i brunt och rosa.

Anonym sa...

Jaha, ambitiöst att testa olika färger! :-) Det ska bli kul att se hur det blir i brunt och rosa, om du vill dela med dig av bilder på de som du gör till bröllopet förstås, brunt och rosa är ju en grymt snygg kombination!

Anonym sa...

Fint med OH-papper! Jag har använt det förr men glömt bort att man kan göra det nu... Tack för påminnelsen! En cool grej är ju att man kan kopiera (eller för all del skriva ut, men det är dyrare) foton på OHpapper och använda på kort.