Sidor

27 september 2006

Rött som kärleken














Foto: Jonas Thun
Grattis Alexandra & Marcus som gifte sig den 12 augusti 2006. Både till äktenskapet och till de otroligt fina bröllopsbilderna. Fotografen Jonas Thun (som även sjunger på bröllop) har gjort ett kanonjobb! Se alla bilderna här. Kul att se ett bröllop som går i rött. Något som jag vanligtvis tycker är lite tråkigt men här blir superromantiskt och fint!


Sätt ditt betyg på "I nöd och Lust" i Årets Blogg.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så vackert!
Du gav mig en riktig funderare här. Har inte alls tänkt på fotograf!? Undra hur man löser den ;)

Supermysiga bilder!
Kram/C

Anonym sa...

Hej, jag vet inte om min kommentar kom med, testar igen.

Jag gillar verkligen er blgogdesign och vill gärna veta hur ni gjort. Har ni använt photoshop? Har ni tips på var man kan lära sig hur det funkar?

Anonym sa...

Catti>> Vi har inte heller en aning om vem vi ska anlita.. känns tokviktigt att det blir någon riktigt duktig.

Skolfröken>> Tack! Har en vanlig blogger-templete som vi trixt till lite grand med ny bakgrundsbild blandannat. Lite photoshopande också såklart. Vad är det du vill fixa på din blogg?

Anonym sa...

Jag skulle vilja ha en annan bakrundsbild och en egengjord titelbild. Så att den blir mer personlig helt enkelt.

Anonym sa...

bakgrundsbild heter det ju såklart :-)

Anonym sa...

Om du har en bild som du vill använda, både en till toppen och ngn ide om bakgrundsbild så säg till så kan jag försöka hjälpa dig.

Maila i så fall på: bloggadressen@hotmail.com

Anonym sa...

Jag har inga idéer än, men ska kolla runt lite. Hur hittade du din bakgrundsbild? Den ser ut som en sån där gammal snygg tapet!

Anonym sa...

Hej. Vet någon hur Alexandra & Marcus hur gjorde sina lyxia program? Är även nyfiken på hur de gjorde sin gäst bok. Deär sååå fina. Vi har funderinga på å göra ngt liknande.

Riviera Divina Weddings sa...

Italien 2012

Alla har vi drömmar, en del enklare att upp nå än andra. Vi på Riviera Divinia Weddings kan hjälpa dig en bra bit på vägen till din lycka. Nämligen genom att bidra med ditt giftemåls arrangemang i det romantiska Italien, närmare bestämt i staden San Remo.
Det var i staden San Remo Alfred Nobel bodde under sina sista år, huset kallas numera Villa Nobel och används av oss för giftemål. Vi erbjuder även andra ställen att gifta sig på som tex medeltida slott och på en yacht. Låter det inte otroligt? Om du vill ha mer information ta då kontakt med oss.

Med vänliga hälsningar

Riviera Divina Weddings
http://weddings.rivieradivina.it/en/index.php