Sidor

25 september 2006

Japan here I come


Foto: American Bridal
I januari ska jag åka till Tokyo i några dagar med jobbet. En resa jag drömt om i hela mitt liv i.o.m att jag är helt sjuk i japansk design! Förutom shoppa plastleksaker, mangalektyr, porslin och snygga tyger så lägger jag till "Hitta cool bröllopsbutik" på to-do-listan när jag är där. Det måste ju finnas riktigt annorlunda häftiga grejer tycker man.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Yes jag vet. Det är stort, men vi har verkligen krympt det så mycket det går! Det är med tvättstuga, walk-in-closet (istället för garderober), ganska stor toa, stort kök och vardagsrum, 4 sovrum och sådär. och det går inte att få det mindre för då ryms vi inte med köket (vi ska ha en köks Ö därav problemet) eller med soffan i vardagsrummet (den är jättestor med divanen). Oj vilket tjorv :) Jag tycker mamma och pappas hus är litet och det är på 140 Kvm, beror nog mycket på planlösningen. Vi kommer ha 1 och ½ plans med full takhöjd över köket och vardagsrummet. MyS!

Hoppas ni hittar något fint hem! :)
kram/C

Anonym sa...

Glömde svara på en sak: Tomten ligger i en by 2 mil utanför stan. Där har Anders mark och skog och en liten bondgård med 2 får och 2 baggar. ;)
Kram/C

Anonym sa...

Åh, avundsjuk! Det finns säkert jätteroliga affärer där.