Sidor

02 september 2006

Hyr en gammal bröllopsrulle i höst

Father of the Bride
Familjekomedi från 91. En film om att kunna släppa taget. När George Banks (Steve Martin) tjugoettåriga dotter informerar sina föräldrar om att hon ska gifta sig så rasar hans värld och han blir till ett nervöst (mycket underhållande) vrak. Vi får följa deras bröllopsplanering och hans pappanojor som spelar ut totalt. En rolig, varm och stundtals tårdrypande rulle.


My Big Fat Greek Wedding
Grekinnan Toula (Nia Vardals) är 30 år och hennes pappa vill inget hellre i livet än att hon ska gifta sig med en fin grekisk man. Njae.. grek är han då inte, mannen som hon slutligen träffar och detta grämer förstås hennes pappa enormt i början. Med tiden blir de ändå tvungna att lära känna varandra, och försöka att acceptera sina nya familjemedlemmar.


Runaway Bride
Komedi från 99. Om det är några som står för hela romantiskfilmkonceptet så är det väl ändå Richard Gere och Julia Robert? Den cyniska journalisten Ike Graham ska skriva en artikel om Maggie Carpenter - bruden som tidigare har smitit ifrån tre brudgummar vid altaret. Nu stundar det fjärde bröllopet och alla följer med spänning hurvida det ska bli av eller inte.


The Wedding Planner
Romantik från 01. Den undersköna Mary (Jennifer Lopez) är en framgånsrik bröllopskoordinator som styr upp rikas pampiga bröllop, medans hennes egna kärleksliv är torrt som en öken. Detta tills hon faller (bokstavligen) pladask för en snygg läkare (Matthew McConaughey).. som dessvärre visar sig vara brudgummen i bröllopet hon just nu planerar inför.


Wedding Crashers
Romantiskt komedi, 05. John (Owen Wilson) och Jeremy (Vince Vaughn) har hittat sitt ultimata raggningsätt. Genom att smita in objudna på stora bröllop lyckas de gång på gång förföra tjejer som pga tillställningens natur är "in the romantic mood". Well.. varje framgångssaga har sitt slut, i detta fallet när en av dem blir kär på riktigt.


The Wedding Singer
Romantisk komedi från 98. Bröllopssångaren Robbie (Adam Sandler) och servitrisen Julia (Drew Berrymore) är båda på väg att gifta sig på varsitt håll.. innan de träffas och amors pilar vill ändra på det dvs. Julia ber den nydumpade Robbie om hjälp att planera hennes kommande bröllop, medans han mer planerar hur han ska kunna styra av deras giftemål.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med alla era planer inför bröllopet! Hoppas att allt klaffar!

JULIEK sa...

HURRA!!!!! Nå kan jeg lese teksten din. Og all tekst er nu i midten og inte helt ut i venstre hjørne som var forut. Jag blir så glad. Din blogg er så trevlig , så derfor har det varit så tråkigt och inte kunne lese hva du skriver. Nu legger jag deg direkte i min link liste : )

Anonym sa...

Junitjej> Tackar. Ja, man får ju hoppas det. :)

Julie>> Finally!!