Sidor

26 juni 2006

Hur känner du inför det här med presenter?


Önskelista såklart, för att folk inte ska köpa dubbelt eller fel.
Vi tänker absolut inte ha önskelista. Det känns girigt och fel.
Vi kommer önska oss pengar till bröllopsresan.
Vi tar en kuvertsavgift och ber därför inte om presenter.
Toastmastern vet vad vi vill ha, gästerna kan fråga honom.
Vi har en önskelista på Bröllopstorget som folk kan se.
Vi har lämnat in en lista till de butiker vi vill ha saker från.
Folk får köpa ngt om de vill. Vi önskar oss inget skriftligen.
Annat alternativ - skriv vilket i kommentarsfältet nedan i så fall
  

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kommer inte önska oss något. Vill gästerna ge något kommer vi att förmedla ett postgironummer till Läkare utan gränser eftersom det är en organisation vi vill stödja

Anonym sa...

Vi tänkte inte önska några presenter, men de tjatar så på en önskelista...får nog bli pengar.

För övr: vilken snygg sida du har! Vi har det mesta ordnat redan (bröllop nu i juli), men med några detaljer kvar ger dina tips och bilder jättebra inspiration.

Anonym sa...

Håller med anonymous, kommer inte heller önska oss något. Förstår inte poängen med att kassera de tallrikar och glas man har för att få nya. De vi har duger bra. Motverka konsumtionshysterin.

Men om man vill ha saker tycker jag det snyggaste är att folk får fråga toastmaster eller föräldrar.

Anonym sa...

Sara>> Tack! :D

Anonymous>> Nej.. jag fattar inte heller grejen riktigt.
Känns som att det är någon gammal kvarleva från tiden då bröllopsparet inte bodde ihop försen bröllopet, och då hade ett helt hushåll att samla ihop till.

Anonym sa...

Vi har en önskelista, den består dock av att vi önskar oss upplevelser på bröllopsresan.

Anonym sa...

Vi har en önskelista, inte för att vi egentligen behöver några grejer utan för att vi vet att gästerna kommer att vilja lämna en present och då är det ju i alla fall bättre att de köper något vi vill ha än att vi står där med 18 glasskålar efteråt... Har bara med "vore-kul-att-ha-men-inget-vi-egentligen-behöver"-grejer på listan.

Anonym sa...

Jo, vi kommer att ha en önskelista. Vi tycker inte att vi har haft råd att skaffa vad vi önskar till hemmet. Så får vi delar till vår servis, glas eller silverbestik blir vi glada. Alla kommer ju med en present oavsett, då är det ju bättre att vi får nåt vi vill ha.

Anonym sa...

True. Hundra brödrostar kanske inte gör någon särskilt glad.

Wire sa...

Vi tänkte inte ha, kändes girigt & fel. Men min mamma och vår toasmadame sa båda att det bli så mkt enklare, folk vill så gärna ge något och då vill de titta på en önskelista. Vi la upp en på vår hemsida, skrev lite saker vi önskar oss, skrev att vi hade en lista på duka (vi håller själva på & köper nytt porslin eftersom vi inte har så många tallrikar), skrev att vi också önskade upplevelser & pengar till välgörenhet. Inledde hela listan med att gästerna inte behöver ge oss ngt och vill man ge så behöver det absolut inte vara fr listan.