Sidor

14 juni 2006

Besvikelse till bröllopstidning

Jag tycker att Allt om bröllops sajt är jättebra, men papperstidningen är hur tråkig som helst. Sitter här med senaste numret i min hand och kan bara konstatera reklam-reklam-reklam, ringar, något traditionellt reportage, klänningar, reklam-reklam-reklam. Tråååkigt. Varför är bröllopstidningar så trista? Var är alla små tips, dukningsbilder, gör det själv guider och real-life-weddings som inte är i 400 000 kronors klassen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller verkligen med. Det är som att de tror att en brud bara köper EN tidning inför sitt bröllop och att de därför kan köra samma upplägg i nummer efter nummer utan att nån skulle märka det......

Tacka vet jag din sida, mycket bättre!

Anonym sa...

Tack, vad snällt!

Precis så känner jag också med de svenska tidningarna. Trist att de inte fattar bättre.

Cicci sa...

Satt precis och "googlade" runt på bröllopstidningar. Håller med om att utbudet är kasst. Hittade två olika tidningar, varpå den ena släpper ett nummer/år och den du recenserade 6 nr/år. Men det är väl som med heminredningstidningarna, att det mesta är reklam, tråkiga annonser och konkurrenter som annonserar om samma produkt eller motsvarande. Men som du säger så ger det ingenting, inte mer än en massa sidor man bara bläddrar förbi! Jag tycker du ska klaga till tidningen, om ingen säger ifrån så ändrar de ju inte på det! (Eller starta en egen tidning ;-P)