Sidor

03 juli 2010

Musselkoma

Ett kilo skrubbade musslor kokade i rosevin och matlagningsgrädde med vitlök, knaperstekt bacon, gräslök, chili och ett par nävar parmesan - serverat med weissbier och nybakad surdegslimpa.
Frågan är om jag någonsin igen kommer kunna äta?

8 kommentarer:

  1. Ahh sa delikat det lat! towe.

    SvaraRadera
  2. Oh lala! Låter smaskigt värre! Kommer dock alltid att tycka att musslor ser äckliga ut - men man behöver ju inte titta på maten när man äter den :-)

    SvaraRadera
  3. Nä, nu saknar jag dig. Kom tillbaka!

    SvaraRadera
  4. Ja, var har du tagit vägen? Allt väl?

    SvaraRadera
  5. Anonym10:53 em

    Hoppas allt är bra med dej... Saknar dina kuliga och finurliga inlägg... Sköt om dej!

    SvaraRadera
  6. Saknar också... vart e du

    SvaraRadera
  7. Anonym8:38 em

    Jag saknar din blogg osså!! Sköt om dig och hoppas du mår bra!

    SvaraRadera