Sidor

28 augusti 2006

Ät dina blommor infrysta

Vill ni ha snygga isbitar till välkomsdrinken? Här har hela rosenknoppar frysts in men det är även fint att bara fyra in enstaka blad i varje kub.

Ska ni ha någon form av bålskål så är ett tips att stoppa in en större skål med vatten och blommor i frysen för att få en stor dekorativ klump som håller drinken kall hela kvällen.

Ni kan även använda snygga smaksättare i isbitarna, tex. mynta eller limeskivor. På barnens bord kanske det är mer uppskattat att frysa in små platsleksaker.

6 kommentarer:

  1. Vilken fin och inspirerande blogg du har! Grattis till det kommande bröllopet.

    Mvh Johanna

    SvaraRadera
  2. Anonym9:13 fm

    Tack Johanna!

    SvaraRadera
  3. Anonym11:25 em

    Vilken härlig blogg! :) Superfint att frysa in rosorna sådär :)

    SvaraRadera
  4. Anonym11:42 em

    Kul att du gillar den Emmah, välkommen!

    SvaraRadera
  5. Anonym11:05 em

    Vad fint! Kan man välja vilka blommor som helst, eller finns det risk för att man råkar förgifta hela festen?

    SvaraRadera
  6. Anonym12:07 fm

    Njae.. :) Man ska nog välja med huvudet. Fråga en florist, de har stenkoll på vad som är ätbart och inte.

    SvaraRadera