Sidor

30 juni 2012

Finfredag

Arbetsveckan firades av igår med surströmmingsskiva hos min moster och efterföljande cruising längst med Sveavägen. Sommarvärmen lyser med sin frånvaro, men det gör inte så himla mycket tycker jag när veckorna ändå är fulla av fritid och skönt folk.

27 juni 2012

Vera my Valentine


Kolla in den här lilla tjejen! Min fantastiska kompis Therese och hennes Pontus har satt en helt ljuvlig liten människa till världen. En Vera. Med nyfiken blick, sin mors mun och Rigos gamla bilbody.
Vackra lilla unge, jag ser fram mot många år av vänskap med dig.. men nu allra mest efter att få pussa på dig i mitten av juli!

På väg till dagis, men snart är det sommarlov

Kan själv

Att få mata Bim är ett Minne blott. Nu är det bara käka själv som gäller.

15 juni 2012

Njurcheck

Det fina med att vara åter på nefrologiavdelningen på Astrid Lindgrens sjukhus är att vi ska få Bimsans njurar slutcheckade och friskförklarade. Det hemska med att vara här är att träffa samma barn som hängde här senast, men nu bleka och i rullstul. ;(

13 juni 2012

11 juni 2012

Bim snart 11 månader

Nu har damen fått sina två första gaddar vilka är bra att ha när man vägrar äta burkmat och bara vill äta vad resten av familjen äter. Bullar, mackor och frukt är favvomaten. Hon kryper på alla fyra och följer efter oss vart vi än går iom att hon fortfarande avskyr att vara ensam. Vidare så brottas hon med Rigo, tar hans leksaker, skriker som en galning om han försöker ta tillbaka dem, charmar med sitt breda leende, vill helst bara vara nära närmsta familjemedlemmarna, älskar tittutlekar, klappar kattarna jättefint, ropar "Pappa" efter Andres och har fått sina första munfullar av sandlådesand. 

04 juni 2012

Over and out

Treåriga sjörövare håller inte på med barnsligheter som blöja eller napp.