Sidor

29 maj 2010

Ballaste bröllopet och mina tårar bara rinner!

Min älskade lilla Angela hade bjudit in oss till födelsedagsfest på Gröna Lunds Tyrol ikväll. Vinet flödade och snittar svullades tills det var dax att kolla in hennes killes band - Mustasch - som spelade på stora scenen.
Och tamigFAN! Så gifter de sig!!! Med rockpräst, döskalleringar, blodröda rosor och hela jävla Gröna Lunds publikhav i bakgrunden.

Jag är så glad för din skull min lilla fina snäcka. Länge leve kärleken, må ert liv tillsammans bli fyllt av äventyr, kämparglöd och vänskap. Ett stort rungande GRATTIS till äktenskapet!

Det här var den enda video jag kunde hitta som hunnit läggas upp på nätet. Det kommer säkert en massa av bättre kvalitet inom kort.

19 maj 2010

Haugesundspartajet here we come

I höst klämtar klockorna när Norges snyggaste par gifter sig. Sara, jag bokade nyss flygbiljetter!

16 maj 2010

Bokhylletrix

Steg 1 i barnrumsfixeriet är att vi köpt en beggad stor bokhylla som ska täcka ena kortväggen i juniors rum. Nu är den körsbärsfärgad och ful, men ska målas chokladbrun så snart vi får tid och tapetseras invändigt med tapeten "Dotty".

Blir nog finfint ihop med turkosa väggar och grön landskapsväggmålning.

07 maj 2010

Kan inte släppa tanken på denna


Jag skulle nog säga att det här är den snyggaste kudde jag sett. Mammapenningslivet tillåter mig inte att klicka hem den, men sen.. sen när jag jobbar igen då jäklar!

Note to self

Jag måste jobba med min självbild. Faller så sjukt lätt ner i ett hål av vad-fan-har-jag-att-erbjuda-ågren när saker är motigt. Men så vänder vinden och jag inser att det faktiskt är en hel del. Och så inser andra det. Och vips - har vi en jäkligt bra spiral.

Å framtida döttrars vägar

Vill jag framföra ett HURRA! Vi vann en folkdräktsklänning!

04 maj 2010

Om jag tittar bort en halv minut












Inredningstider

Det är dax att styra upp Rigolitos rum. Upp med ny färg på väggarna, eventuellt fixa någon fin väggmålning eller ball tapet, styra upp en myshörna med kuddar, bygga en koja under skrivbordet, få upp någon jättebokhylla längst med ena väggen där vi kan ha översta hyllorna för allt vårt kontorsjunk och de nedersta för leksaker han ska kunna nå.
Så jag bildgooglar. Och bildgooglar. Och bildgooglar. Hur ska vi fixa fint?
Barnrum måste ju vara det roligaste projektet för vilken proffesionell inredare som helst! Lekfullt och färgglatt.

Har du någon länk till barnrum så skulle jag hemskt gärna kika.

Bergochdalbanan är uppe på krönet just idag

* Träningen går asbra för att vara lata jag.
* Jag är helt vårnykär i min man.
* Min unge pekar nonstop mot lampor och kan inte sluta säga titta.
* Har blivit erbjuden ett jobb.
* Känner mig lite fresh i min nya mörkblonda nyans.