Sidor

24 december 2009

Summering 2009

Jag gör som 2007 och 2008 och summerar det gångna året med en lista..

Årets projekt Förbereda mig på att få en unge.

Årets låt Intromusiken till True Blood.

Årets resa Åkte till New York och shoppade babykläder med min bästis när jag var i mitt tjockis-esse.

Årets person
Sonen såklart. Men mannen ligger ruggigt bra till han också. Vilken Man han har visat sig vara.

Årets plagg Allt som kamoflerar en degig mage.

Årets bok
Usch, har fan inte läst en normal bok det senaste året.

Årets köp Mina råsköna Eccostövlar

Årets lycka
Att bli mamma.

Årets jobbigaste Hur sweet är det inte att behöva fundera över den här punkten i tjugo minuter utan att kunna komma på en enda trist grej som hänt det senaste året? Jag är lite tjock, har ett fult ärr i bikinilinjen, orkar inte hångla så ofta med min man som jag skulle vilja och är rätt trött mellan varven såklart iom vakennätter.. men jeesus, inte ett enda riktigt problem.

Årets tv-stund När Bo och Hope äntligen hittade sin borttappade dotter i Days of our life. Hehe. Nej, jag vet verkligen inte. Svenska hjältar-galan kanske?
Årets pryl Stavmixern. Jag är en sucker för släta soppor. Misstänker att nästa års pryl blir systemkameran vi äntligen slagit till på och just fått hem.
Årets skönsång Sångstund på öppna förskolan. En kulen natt natt natt.. min båt jag styrde.. Jag får nästan nypa mig i armen för att kolla att det händer på riktigt. Alla dessa töntiga sånger och fåniga danser gör jag för din skull min älsling.
Årets blogg Min kompis Hanna som ska föda barn vilken sekund som helst.

Årets community Facebook. Igen. Enda communityt jag hinner hänga på nu iof.

Årets förändring
Att älska någon mer än jag trott varit möjligt tidigare.
Årets häng Den lilla föräldragruppen som jag hittade på nätet under graviditeten och nu hänger med dagarna i ända. Fantastiska kvinnor och män.

Årets surdeg Kursen i grafisk design som jag gått ett par kvällar i veckan i en termin nu. Hann inte plugga så mycket som jag trodde jag skulle, och så visade sig själva kursen vara rätt sugig också.

Årets bästa fest
Bröllopen! Vi fick se tre kompispar lova varandra evig trohet under sommaren. Ett par i Lovvika, ett par till sjöss i Stockholm och ett uppe på Fåfängan.
Årets nyårslöfte Ha mindre dåligt samvete för sådant eller sådana jag inte hinner med.
Gott nytt år på er! Hoppas att det kommer regna guld, kärlek och framgång över er under 2010. För min egen del hoppas jag på ett jobb med sköna kollegor, någon semester till värmen och att sonen och mannen ska få en lysande ledighet tillsammans.
Love/ Z

God Jul

Hej min fina försummade älsklingsblogg. Jag är lessen att du hamnat i skuggan av min nya älskling som numera tar all min vakna tid. Jag antar att det lätt blir så när man är så här svindlande nyförälskad.